Skip to Store Area:

De ontwikkeling van “modieuze” fitnesskleding

donderdag 21 september 2017 11:28:53 Nederland

Steeds meer Nederlanders zien het belang van het onderhouden van een gezonde levensstijl in, ze zijn zich steeds meer bewust van het belang van gezonde voeding en voldoende beweging. Dit is ook te zien in de stijging van het aantal fitness en bootcamp abonnementen van de afgelopen jaren, gelijktijdig met de stijging van het aantal fitness / bootcampabonnementen zie je de vervaging van de grenzen tussen casual kleding en sportkleding. Zo is er de trend ontstaan dat sportieve kleding niet alleen meer is om in de sportschool te dragen, maar ook steeds meer als casual kleding gedragen wordt.

Modieuze sportkleding
Door de grote stijging van het aantal fitness / bootcamp abonnementen zien steeds meer grote merken hun kans schoon om trendy sportkleding op de markt te brengen. Dit kan variëren van trendy trainingspakken tot aan een comfortabele maar trendy T-shirts.

Voor als je van plan bent om modieuze fitnesskleding te kopen zijn er wel een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden zoals:

- Let goed op de maat van de kleding die je besteld. Het is namelijk belangrijk dat de kleding die je besteld hebt ook lekker zit, naast dat te kleine kleding je er forser uit kan laten zien zorgt het er ook voor dat je belemmerd wordt in je bewegingen.

- Zorg ervoor dat je sportkleding van het juiste materiaal is. Het is belangrijk dat je kleding genoeg ademt en gemaakt is van comfortabele stoffen. De kans is namelijk groot dat je bij een goede work-out veel zal zweten en dan is het fijn dat het materiaal van je kleding er voor zorgt dat je zweet goed afgevoerd wordt.

- De kleding moet van goede kwaliteit zijn. Houd er rekening mee dat je in verband met de hygiëne na iedere work-out je kleding een wasbeurt geeft. Dit houdt ook in dat je kleding van goede kwaliteit moet zijn die niet vervormt of verkleurt na een aantal wasbeurten.

- Zorg ervoor dat dat je figuur goed tot zijn recht komt in de kleding die je wilt dragen. Kies voor comfortabele sportkleding die niet al te strak om je heen gaat zitten. Voor mooi modieuze sportkleding die je ook nog eens kan laten bedrukken neem eens een kijkje bij de sportkleding van Jobo Promotions.

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest

Welke sportvoeding gebruiken voor fitness?

dinsdag 9 september 2014 15:47:23 Nederland

Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Fitness-Geest biedt sportvoeding aan voor krachtsporters en duursporters. Elk supplement heeft z'n eigen werking. Om de hoofdvraag te kunnen beantwoorden dien je zelf goed te weten wat je uit een supplement wilt halen. Fitness-Geest biedt supplementen aan uit vijf verschillende categorieën, welke allen direct uit voorraad leverbaar zijn:

Energie supplementen: SIS Go Energy, SIS Go Electrolyte, SIS Isotonic Gel en SIS Go + Caffeine Gel.

Kracht en uithoudingsvermogen:
Alle creatine producten.

Herstel supplementen: Wei-eiwit, Eiwit 85 i, alle Amino producten en SIS Rego Rapid Recovery.

Supplementen voor het kweken van massa: Dat zijn de Mega Massa 16000 i producten.

Supplement om af te vallen: Super fatburner.

►  Bekijk hier alle sportvoeding voor krachtsporters
►  Bekijk hier alle sportvoeding voor duursporters
 

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Fitness-Geest